NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Verhuizen

De perfecte voorbereiding op je verhuizing

2 Minuten lezen
Dozen uitpakken verhuizing

Wanneer je een verhuizing op de planning hebt staan is het tijd voor actie. Er komt namelijk een hoop kijken bij een verhuizing en daarom is een goede voorbereiding van essentieel belang. Het is belangrijk dat je dit niet tot het laatste moment uitstelt omdat je anders heel erg in de stress zal schieten en daar zal niemand vrolijk van worden.

Bereid je dus goed voor op de verhuizing zodat de dag zelf een stuk soepeler zal verlopen zonder dat er grote fouten gemaakt worden. Om je een handje op weg te helpen hebben wij in deze blogpost de belangrijkste tips die te maken hebben met de voorbereiding van een verhuizing op een rijtje gezet. 

Maak een schema

Zodra je de verhuisdatum weet kun je al gaan beginnen met de voorbereidingen. De belangrijkste stap is dat je een planning of schema maakt tot en met de verhuisdatum. Je houdt hierin keurig bij welke spullen je wanneer in gaat pakken en noteert ook hoeveel tijd je hieraan denkt kwijt te zijn. Vaak is het zo dat veel van je spullen al ver van tevoren ingepakt kunnen worden omdat je deze niet meer nodig hebt.

De spullen die je daarentegen nog wel nodig denkt te hebben noteer je in je schema zodat je deze niet kunt vergeten. Het maken van een schema is ook erg handig voor het uitpakken van de spullen zodra je in je nieuwe huis bent. Je weet zo namelijk precies welke spullen in welke dozen zitten. Je houdt zo heel veel kostbare tijd over omdat je overzichtelijk te werk bent gegaan. 

De uitvoering

De planning is af en dat is hartstikke fijn. De volgende stap is om te gaan bepalen door welk verhuisbedrijf je het uit gaat laten voeren. Er zijn verschillende keuzes die je hier kunt maken en het hangt volledig af van waar jij je het prettigste bij voelt. Wanneer je graag zelf alle touwtjes in handen blijft houden kun je er voor kiezen om de gehele verhuizing zelf uit te voeren. Je kunt dan een verhuisbus huren zodat je alles in één keer kunt vervoeren. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het fijner vindt om de verhuizing te laten uitvoeren door professionals. Schakel dan een verhuisbedrijf in waarvan je weet dat ze veel ervaring hebben. Het kiezen voor een verhuisbedrijf dat je kunt vertrouwen is erg belangrijk omdat ze natuurlijk wel aan jouw spullen gaan komen. Als laatste is het belangrijk dat je een inschatting maakt van het aantal uren dat je bezig gaat zijn met de verhuizing. Dit is vooral handig wanneer je de gehele verhuizing zelf uit gaat voeren. 

Stel het niet uit

Een fout die vaak gemaakt wordt tijdens verhuizingen is dat mensen alles gaan uitstellen. Ze denken dan dat de verhuisdatum nog erg ver weg is en dat ze pas een paar weken van te voren echt hoeven te beginnen. Dit is echter niet waar. Zodra je de verhuisdatum weet kun je namelijk al met de verhuizing gaan beginnen. Je hoeft echt niet meteen de eerste dag al met honderd procent inzet in te gaan pakken maar wanneer je elke dag een beetje doet kom je al heel ver zonder dat je echt veel moeite hebt hoeven doen. Je zult zo in ieder geval niet in tijdnood komen en er zullen ook geen grote fouten gemaakt kunnen worden.

Gerelateerde berichten
Verhuizen

Verhuistips voor 2020

2 Minuten lezen
Kies je ervoor om zelf te verhuizen en niet verhuisbedrijf Den Haag in te schakelen? Zoek dan online veel tips en informatie…
AlgemeenBesparenBeveiligingEnergieHuisInterieurKlussenSanitairSlapenSlotenTuinVastgoedVerhuizen

Category

1 Minuten lezen
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *