NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Verhuizen

Verhuistips voor 2020

2 Minuten lezen

Kies je ervoor om zelf te verhuizen en niet verhuisbedrijf Den Haag in te schakelen? Zoek dan online veel tips en informatie op voordat je gaat beginnen. Een goede voorbereiding is erg belangrijk en kan veel stress en frustratie voorkomen. Mocht dit toch niet lukken, ga dan voor verhuisbedrijf Den Haag als je een succesvolle, stressvrije verhuizing wilt.

Opslagruimte huren

Een handige tip voor mensen met grote huizen of voor mensen die eerder hun huis uit moeten dan ze hun nieuwe in kunnen is om een opslagruimte te huren. Op deze manier kan je veel spullen tijdelijk kwijt en staan die niet in de weg. Zo krijg je voor jezelf ook wat meer rust. Je kan het ook gebruiken om al je spullen neer te zetten die je van plan bent om te verkopen. Deze spullen moeten toch weg en kan je net zo goed in de opslag zetten. Zo’n opslag kost natuurlijk wel wat dus doe het alleen als het je verhuizing makkelijker maakt.

Wil je liever geen opslagruimte huren? Dan kan je het beste je nieuwe woning woonklaar maken. Daardoor kan jij of een vakman aan het huis klussen voordat alle inboedel is overgebracht. Je hebt zodoende meer ruimte om te werken en je gereedschap kwijt te kunnen terwijl er geen risico is om meubels en andere spullen van het interieur te beschadigen. Je kan dan op je gemak de muur schilderen, een parketvloer leggen, een rooster convectorput plaatsen en alle sanitaire voorzieningen kitten.

Gewicht verdelen

De tweede tip heeft betrekking op het gebruik van je verhuisdozen. Vaak proberen de meesten de verhuisdozen zo vol mogelijk te doen. Om natuurlijk zo snel mogelijk alles te vervoeren. Dit raden wij echter niet aan. Het gevolg hiervan is namelijk dat veel verhuisdozen niet zo veel kunnen dragen. De kans is er dat de onderkant scheurt en dat je spullen op straat vallen. Zo gaan je spullen kapot of beschadigen. Houdt een maximum aan van ongeveer 10 kilo tenzij je speciale verhuisdozen hebt.

Eerst je grote meubels

Verhuizen gaat om efficiëntie. Hoe gestructureerder je te werk gaat hoe beter. Je zal zien dat alles sneller en makkelijker gaat. Begin bijvoorbeeld eerst met je grotere meubels. Als je deze eerst doet heb je veel ruimte voor de rest van de verbouwing. Ook is het handig omdat je op deze manier je nieuwe huis veel beter kunt inrichten. Doe altijd folie om je grote meubels. Deze lopen namelijk een grote kans op beschadiging op.

Gerelateerde berichten
Verhuizen

De perfecte voorbereiding op je verhuizing

2 Minuten lezen
Wanneer je een verhuizing op de planning hebt staan is het tijd voor actie. Er komt namelijk een hoop kijken bij een…
AlgemeenBesparenBeveiligingEnergieHuisInterieurKlussenSanitairSlapenSlotenTuinVastgoedVerhuizen

Category

1 Minuten lezen
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *