NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Energie

Ledverlichting op de werkvloer

2 Minuten lezen

Ledverlichting kan op verschillende manieren worden gebruikt op de werkvloer, afhankelijk van de aard van het werk en de omgeving. Op de werkvloer zijn er verschillende opties qua verlichting mogelijk. Lees hieronder welke inspiratie je kunt opdoen om het op jouw werkplek een stukje sfeervoller te maken. Weet je precies wat je wilt? Dan kan je hier al je online lampen kopen voor verschillende werkomgevingen.

Bij deze de mogelijke opties:

2200K-1800K – Dim-to-Warm: Deze nieuwe optie is perfect voor een woonkamerachtige feel. Als u het licht dimt, varieert niet alleen de helderheid, maar ook de tint. 2200K – Vlamwit: Deze tint is vergelijkbaar met het licht van een kaars, en wordt als zeer comfortabel ervaren. Het wordt meestal gebruikt als sfeerlicht. 2700K – Extra Warm-Wit: Deze kleur is ook zeer comfortabel, en wordt meestal gebruikt in woonkamers. Hij is iets minder oranje dan 2200K. 3000K – Warm-Wit: Deze tint heeft niet veel oranje, maar is nog steeds warm. 4000K – Neutraal-Wit: Deze kleur wordt gewoonlijk gebruikt voor werkverlichting. Hij past boven een bureau of in een leeshoek. 6500K – Koud-Wit: Deze tint is niet echt geschikt voor een woonkamer, hoewel hij kan worden gebruikt als leeslamp voor oudere ogen.

Kantoorverlichting

In kantoren wordt ledverlichting vaak gebruikt om een ​​heldere en egale verlichting te creëren. Dit kan helpen om vermoeidheid van de ogen te verminderen en de concentratie te verbeteren. Door het gebruik van slimme verlichting kan de verlichting ook worden aangepast aan de activiteiten die op dat moment plaatsvinden. Bijvoorbeeld helderder licht tijdens het werken op de computer en zachter licht tijdens overlegmomenten.

Fabrieksverlichting

In fabrieken wordt ledverlichting vaak gebruikt als algemene verlichting om een ​​heldere en veilige werkomgeving te creëren. Het kan ook worden gebruikt als accentverlichting om de aandacht te vestigen op belangrijke machines of werkgebieden. Bovendien kan ledverlichting in fabrieken vaak worden gekoppeld aan bewegingssensoren om energie te besparen wanneer er geen werknemers in de ruimte zijn.

Magazijnverlichting

In magazijnen wordt ledverlichting vaak gebruikt als algemene verlichting om de veiligheid te verbeteren. Het kan ook worden gebruikt om de efficiëntie te verbeteren door het creëren van betere zichtbaarheid in het magazijn. Bijvoorbeeld door het gebruik van led high-bay verlichting of lineaire armaturen.

Werkplaatsverlichting

In werkplaatsen wordt ledverlichting vaak gebruikt om een ​​heldere en veilige werkomgeving te creëren. Het kan ook worden gebruikt om accentverlichting te creëren voor belangrijke werkgebieden en machines. Daarnaast is het vaak handig om ledverlichting te gebruiken in combinatie met bewegingssensoren of dimmers om energie te besparen en de verlichting aan te passen aan de activiteit.

Medische verlichting

In de medische sector wordt ledverlichting vaak gebruikt om de kwaliteit van zorg te verbeteren en een veilige omgeving te creëren voor patiënten en medisch personeel. Ledverlichting kan worden gebruikt voor algemene verlichting, maar ook voor specifieke medische toepassingen, zoals verlichting voor operatiekamers of tandartsstoelen.

Detailhandel verlichting

In de detailhandel wordt ledverlichting vaak gebruikt om de producten op een aantrekkelijke manier te presenteren en de verkoop te stimuleren. Ledverlichting kan worden gebruikt voor algemene verlichting in de winkel, maar ook als accentverlichting om specifieke producten of displays te benadrukken.

Openbare verlichting

In de openbare ruimte wordt ledverlichting vaak gebruikt als algemene verlichting om de veiligheid te verbeteren. Ledverlichting kan worden gebruikt voor straatverlichting langs fietspaden en andere plekken waar energiebesparing gewenst is.

Gerelateerde berichten
Energie

Gemiddelde energieverbruik

1 Minuten lezen
Je staat er vast niet bij stil, maar voor veel dagelijkse taken verbruiken we best veel energie zonder dat we het in…
AlgemeenBesparenBeveiligingEnergieHuisInterieurKlussenSanitairSlapenSlotenTuinVastgoedVerhuizen

Category

1 Minuten lezen
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *