NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

Bedden van duurzaam hout

2 Minuten lezen

De met hout geconstrueerde bedden hebben een stijlvolle uitstraling en zijn bovendien zeer duurzaam samengesteld. Dit is mogelijk door het gebruik van hout met het FSC-keurmerk en de duurzaamheid op lange termijn. Deze eigenschappen hebben veel mensen aangetrokken, waardoor het houten bed een goede keuze is.

Wij assembleren prachtige bedden van hout, gecombineerd met metalen poten om het uiterlijk van zweven te geven. Wij gebruiken hiervoor hout met een duurzaam karakter en zorgen er samen met de stevige constructie en de afwerking van het hout voor dat het lang meegaat.

U kunt de mooie houten bedden online bekijken. Bekijk de verschillende beschikbare ontwerpen en neem de tijd om er een uit te kiezen die u mooi vindt. De bedden zijn meestal gemaakt van hout, in de standaard maten van 160 x 200 en 180 x 200cm. Bovendien maken we ook bedden op maat, zodat ze perfect in de slaapkamer passen en u comfortabel kunt slapen. Bovendien kan het houten bed op maat gemaakt worden, zodat u met de juiste afmetingen rustig kunt slapen en fris wakker kunt worden.

Als u geïnteresseerd bent in de afweging tussen een modern bed of een houten bed, dan kunt u de moderne bedden hier vinden en daar een online bed bestellen. Lees voor de overige houten beddensoorten verder. Zo kunnen die van massief eikenhout en steigerhout geconstrueerd worden, waardoor ze een lange levensduur hebben. De bedden hoeven niet behandeld te worden met lak, ze zijn klaar voor gebruik wanneer ze geleverd worden. Deze kunnen op maat gebouwd worden en zorgen ervoor dat het een duurzame en veilige keuze is voor een goede nachtrust. Zulke bedden kunnen voorzien zijn van metalen poten waardoor ze lijken te zweven, wat de charme nog vergroot.

Zelf aan de slag met een bed

Je kan ook zelf een bed maken. Dan heb je volledige controle over het fabricageproces en ben je zelf verantwoordelijk over hoe duurzaam dit proces verloopt. Hierbij een overzicht van duurzame houtsoorten die je binnenshuis kunt gebruiken.

Werken met hout in huis kan op een paar manieren. Grenen en vuren zijn beide zachte houtsoorten en komen van bomen die snel groeien. Ze kunnen worden toegepast op allerlei projecten binnenshuis, zoals deuren, raamkozijnen en zelfs het plafond. Hoewel ze niet zo goed bestand zijn tegen vocht, is dat in huiselijke kring meestal geen probleem. Met de juiste zorg, zoals lakken of schilderen, kan dit hout er geweldig uitzien en lang meegaan. Voor oppervlakken die steviger moeten zijn, zoals vloeren, drempels en meubels die zwaarder belast moeten worden, kiest u harde houtsoorten zoals beuken, eiken of essen – allemaal Europese hardhoutsoorten. Het is niet nodig om tropisch hardhout in huis te gebruiken, omdat Europese soorten voldoende kwaliteit bieden.

Duurzaam bedlinnen

Yumeko, een duurzaam merk, heeft een beddengoedlijn bestaande uit 40% Tencel en 60% biologisch katoen. Veel mensen zijn bekend met katoensatijn, maar niet zozeer met Cotton Tencel. Wie slaapt onder een Cotton Tencel overtrekset van Yumeko kan profiteren van de vele gunstige eigenschappen. In vergelijking met conventioneel katoen is er bij de productie van Cotton Tencel veel minder CO2 en water nodig en is het koeler, minder kreukgevoelig en beter absorberend. Bovendien is het antibacterieel, anti-allergisch en duurzamer dan katoensatijn, en is het een mooie, luxueuze stof.

Gerelateerde berichten
Slapen

Fijn slapen in een 1 persoons bed

6 Minuten lezen
Slapen in een eenpersoonsbed kan een geweldige ervaring zijn. Het geeft je de luxe van een eigen ruimte om te ontspannen en…
Slapen

Je leven wordt beter als je goed slaapt

2 Minuten lezen
Ik ben zo goed in slapen, ik kan het met mijn ogen dicht! Een groot gedeelte van ons leven slapen we en…
Slapen

Hier moet u rekening mee houden bij het kopen van een boxspring

2 Minuten lezen
Een boxspring voor uw woning kopen doet u niet vaak in uw leven. De bedden kunnen namelijk tientallen jaren mee gaan. De…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *