NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

Je leven wordt beter als je goed slaapt

2 Minuten lezen
slapen beter leven

Ik ben zo goed in slapen, ik kan het met mijn ogen dicht!

Een groot gedeelte van ons leven slapen we en dit is niet voor niks, want we hebben slaap nodig. Als je beter gaat slapen zul je zien dat je leven goede impulsen gaat krijgen. Een manier om aan deze energie te komen is bijvoorbeeld het aanschaffen van een boxspring 180×210. In deze blog gaat het over waarom je goed moet slapen en hoe je dit kunt bereiken.

Zorg dat je voldoende slaapt

Ik slaap gemiddeld ongeveer zeven uur per dag en ik voel me altijd goed, maar voor sommige is dit zelfs te weinig. Moet je nagaan als je maar drie of vier uur slaapt. Dit kan erge gevolgen hebben op je gezondheid. Wie minder dan zes uur slaapt, heeft grotere kans op Obesitas en ook de kans op andere ziektes (Alzheimer en hart- en vaatziektes) loopt op als je te weinig slaapt (rust). Het lichaam en de hersenen hebben deze tijd nodig om weer te herstellen en goed te kunnen functioneren de volgende dag. Sinds ik met meer regelmaat slaap voel ik me stukken beter en presteer ik de volgende dag ook beter. Als je voldoende slaapt zul je dus ook minder vaak ziek zijn.

Minder last van fysieke klachten

Ik had lange tijd last van mijn onderrug, waarschijnlijk doordat ik veel aan fitness doe in mijn vrije tijd. Hier ben ik eigenlijk van hersteld doordat ik een elektrische boxspring kocht. Deze boxspring is verstelbaar en dus geeft die een hele goede ondersteuning mogelijkheden aan het lichaam. Slaap je goed dan kun je ook beter presteren met sport en je uithoudingsvermogen verbetert, je bent alerter en scherper waardoor je minder kans hebt op blessures.

Je voelt je scherper en alerter

Goed slapen is ook belangrijk voor sporters, want je prestaties zullen beter zijn als je genoeg slaapt.
De volgende ochtend ben je scherp en je reactievermogen is veel beter dan als je niet genoeg slaapt.
Niet alleen je lichaam heeft rust nodig, maar ook je hersenen. 

Beter slapen is beter leven

Goed slapen is dus een manier om je leven te verbeteren. Je voelt jezelf zoveel beter als je goed slaapt en je verminderd dus ook de kans op allerlei ziektes. Door goed te slapen ben ik zelfs van mijn fysieke klachten afgekomen. Ja ook een goed matras of bedbodem is belangrijk als je goed wilt slapen. Nogmaals wil ik wel even herhalen hoe blij ik ben met mijn elektrische boxspring. Doordat ik in mijn boxspring slaap heb ik zoveel comfort en slaap ik lekker zacht. De volgende dag voel je je echt top als je lekker geslapen hebt.

Gerelateerde berichten
Slapen

Bedden van duurzaam hout

2 Minuten lezen
De met hout geconstrueerde bedden hebben een stijlvolle uitstraling en zijn bovendien zeer duurzaam samengesteld. Dit is mogelijk door het gebruik van…
Slapen

Fijn slapen in een 1 persoons bed

6 Minuten lezen
Slapen in een eenpersoonsbed kan een geweldige ervaring zijn. Het geeft je de luxe van een eigen ruimte om te ontspannen en…
Slapen

Hier moet u rekening mee houden bij het kopen van een boxspring

2 Minuten lezen
Een boxspring voor uw woning kopen doet u niet vaak in uw leven. De bedden kunnen namelijk tientallen jaren mee gaan. De…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *