NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Beveiliging

Op deze manier zul je inbrekers altijd buiten de deur houden

2 Minuten lezen
woning met trap

Een oplettende inbreker heeft het meteen door wanneer er niemand thuis is. Wanneer dit geconstateerd is hebben ze gemiddeld maar 1 minuut nodig om in te breken. Dit wil je natuurlijk koste wat het kost voorkomen. In dit artikel hebben we daarom de 3 belangrijkste tips gegeven die ervoor gaan zorgen dat inbrekers geen schijn van kans maken. Zo kun jij met een gerust hart naar je werk of voor een langere tijd op vakantie! Denk ook aan het vervangen van de sloten wanneer je gaat verhuizen!

Bevestig een brievenbus beschermer

Doordat een brievenbus eigenlijk gewoon simpelweg een opening is in je deur is het verstandig om gebruik te maken van een brievenbus beschermer. Dit item bestaat uit een soort extra harige laag die je aan de binnenkant van de voordeur bevestigd. Het zal ervoor zorgen dat post nog steeds naar binnen kan maar dat je niet meer door de brievenbus naar binnen kunt kijken en dat er ook niet gehengeld kan worden. Met hengelen bedoelen we dat er door middel van een een langere stok voorwerpen of sleutels worden gestolen die dicht bij de voordeur liggen. Ook kunnen inbrekers het slot op de voordeur opentrekken via een brievenbus. Een brievenbus beschermer is dus cruciaal om inbrekers geen kans te geven!

Maak een buurt Whatsapp-groep aan

Beter een goede buur dan een verre vriend. Als buren kunnen jullie elkaar bij staan en elkaar helpen om een oogje in het zeil te houden. Samen zie en hoor je nou eenmaal meer dan in je eentje. Maak er dus gebruik van dat we tegenwoordig in een tijd leven waarin technologie de normaalste zaak van de wereld is en maak een buurt Whatsapp-groep aan. In deze groep kunnen jullie elkaar op de hoogte houden en elkaar waarschuwen voor verdachte figuren. Ook is dit erg handig wanneer je voor een langere tijd niet thuis bent maar het wel belangrijk vindt dat er een beetje op je huis gelet wordt. 

Laat je huis levendig achter

Een inbreker zal al vrij snel door hebben wanneer er iemand niet thuis is. Deze indruk kan worden gewekt wanneer er veel kranten zijn opgestapeld op de deurmat of wanneer overdag alle gordijnen dicht blijven. Ook kan dit signaal worden afgegeven wanneer er voor langere tijd geen auto voor de deur staat of wanneer je hele huis netjes is opgeruimd.

In plaats van je huis keurig achter laten is het verstandiger om je woning niet perfect op te ruimen. Laat bijvoorbeeld glazen of koffie kopjes op de tafel staan en laat de was over de stoelen hangen. Als je bijvoorbeeld op vakantie gaat kun je aan de buren vragen of zij hun (tweede) auto bij jullie op de oprit zetten zodat het lijkt alsof er iemand thuis is. Ook kun je aan een kennis vragen of hij of zij om dag de kranten en de post op komt stapelen en deze uit het zicht in de kamer legt. Zo voorkom je dat je huis er onbewoonbaar uit komt te zien en dit zal inbrekers buiten de deur houden. 

Houdt inbrekers buiten de deur door deze cruciale tips op te volgen. Wij hopen dat je vanaf nu altijd met een gerust hart de deur uit kunt stappen. Bij vragen of opmerkingen is er altijd de mogelijkheid om contact met ons op te zoeken. Wij helpen je dan graag.

Gerelateerde berichten
Beveiliging

Dit moet je doen als er bij jou is ingebroken!

2 Minuten lezen
Het kan goed zijn dat de schrik er goed inzit na een inbraak in jouw woning. Je vraagt je af hoe dit…
AlgemeenBesparenBeveiligingEnergieHuisInterieurKlussenSanitairSlapenSlotenTuinVastgoedVerhuizen

Category

1 Minuten lezen
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *